TERNION TOKEN

Ternion je licencovaná digitální výměnná platforma integrovaná s fiatovou branou a komerčními službami. Snaží se rozšířit trh dostupnosti kriptovalyutnogo propojením moderních finančních služeb decentralizovaných finančních systémů, které bude usnadňovat a podporovat inovace v oblasti financování kriptovom. Kromě toho Ternion zaměří na podporu inovací v kriptofinansirovanii rozvojem kryptoměna, která má skutečnou podporu pro ziskové podnikání a ne na spekulace, ale na přírodní tržních sil. 
Podrobnosti o prodeji tokenu: 
Tokeny: TRN 
Token protokol: ERC20 
Celkový token: 95 000 000 TRN
Supply tokenu v předprodejních: 22500000 TRN 
Podání tokenu pro IČO: 53500000 TRN 
Předprodej Datum: Aktivní do 28. června 2018 
Datum ICO: 
Round A - 29. června - 29.srpna Směnný kurz: 1 = 0,65 TRN USD 
Round B - 30. srpna - 30. října se kurz: 1 TRN = 2,10 USD 
Round C - 1. listopadu - 30. prosince se kurz: 1 = 3,23 TRN 
ICO Caps: 
měkká vazba: $ 5,000,000 
Hard čepice: $ 65000000 
Finanční model: cena aktiva prostřednictvím tokenu
Aby Ternion usnadnil spolehlivou likviditu, pracuje kolem finančního modelu založeného na tržních silách. Finanční model Ternionu a ekosystému, který ho podporuje, poskytuje Ternion token. Tornion Toner (TRN) je nedílnou součástí ekosystému a slouží jako národní měna pro tři základní základy Ternionu: Burza, Ternionské platby a Likviditní rezervy. 



Token burn 

Finanční modely založené na používání žetonů ukázaly, že nabízejí řadu klíčových výhod. Úroveň vypalování žetonů se bude lišit od příjmů pocházejících z ekosystému Ternion a nemůže být zaručena. Vyvinuli jsme tři scénáře, které by vkladateli umožnily lépe vyjasnit vztah mezi nevybranými výnosy a výhodami tokenu 
:
Integrovaná 
platforma je dostupná prostřednictvím aplikace pro mobilní platformy a webovou aplikaci, která je vhodná nejen pro institucionální hráče, ale i pro všechny drobné investory. 
Transparentní a spolehlivá společnost 
Ternion provede roční audit transakcí a fungování platformy, aby zajistila transparentnost a spolehlivost a informovala veřejnost o dalším vývoji. 
Dodržování pravidel 
Exchange Ternion má evropskou živnostenskou licenci a splňuje všechna zavedená evropská pravidla pro přenos na palubě pro rychlou inspekci. 
Zákaznická podpora 24/7
Platforma má kompletní službu podpory zákazníků, která dokonce obsahuje špičkovou správu, která zákazníkům pomůže, pokud mají nějaké problémy nebo problémy týkající se Ternionu. 
Plán: 
Práce na ekosystému Ternion je naším hlavním úkolem zkrátit čas strávený mezi hlavními etapami a poskytnout investorům přístup k ekosystému Ternion hned po veřejném prodeji. To nám dá rozhodující výhodu proti konkurentům, kteří jsou zpravidla vystaveni dlouhým dodacím lhůtám po ICO. Následující mapa zahrnuje všechny hlavní etapy vývoje ekosystému Ternion. 



Q1 2018 
Zahájení vývoje výměny.
T2 2018 
Veřejný předprodej. Výměna domů
T3 2018 
Veřejný prodej.
Čtvrtletí 2018 
Decentralizovaná uzavřená výměna beta. Výměna představuje obchodování s maržemi. Rozvoj decentralizované výměny začíná. Výměna likvidity v fondu peněz.
Q1 2019 
Začíná vývoj plateb Ternion. Spusťte decentralizovanou výměnu. Uzavřené beta platby Bonus včasného obchodování.
T2 2019
Zahajte platby.
TEAM
Pro více informací: 
webové stránky: https://ternion.io/
Whitepaper: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf
Telegram: https://t.me/TernionOfficial
Twitter:https://twitter.com/ternionofficial
Facebook: https://www.facebook.com/ternionofficial/

Autor : irawati99
Bitcointalk program Profil:  https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2076411
telegram : @irawati99

Komentar

Postingan populer dari blog ini

HOMELEND ICO: İpotek CROWDUNDUND PLATFORMU

Ternion Projectとは何ですか ???