Ternion - hybride crypto-uitwisseling met een fiat-gateway en



Ternion is een gereguleerde cryptocurrency-uitwisseling in Estland en biedt eersteklas fiat-to-crypto- en crypto-naar-crypto-uitwisselings- en betalingsverwerkingsoplossingen. Ternion OÜ heeft een licentie voor cryptocurrency verkregen die vergelijkbaar is met die van NASDAQ en zal in 2018 een volledig functionerend uitwisselingsplatform lanceren. Het ecosysteem van Ternion bestaat uit drie pijlers: Ternion Exchange, Ternion
Betalingen en Ternion Liquidity Fund. Ternion combineert de beveiliging van traditionele financiële platforms in het kader van een cryptocurrency-uitwisseling. Ternion biedt bijdragers naadloze overgang tussen de oude wereld van fiat valuta's en de nieuwe wereld van Cryptocurrencies. Naarmate de liquiditeit op de gecentraliseerde centrale toeneemt, zal Ternion Exchange een gedecentraliseerd centrale (DEX) platform omvatten.


Het Ternion-ecosysteem biedt een echte oplossing voor alle legale financiële instellingen die begrijpelijkerwijs nerveus zijn om de groeiende cryptocurrency-uitwisselingen te gebruiken, door te opereren onder een volledig gereguleerde handelsvergunning [FVR000209]. Met deze licentie kan Ternion opereren als een gereguleerde exchange- en een betalingsprocessoroplossing. De Ternion Exchange biedt een eenvoudig, veilig en gevarieerd aanbod met volledige klantenondersteuning. De betalingsprocessor stelt de klanten en handelspartners van Ternion in staat om cryptocurrencies naadloos te integreren in hun dagelijks leven.




Wat is Ternion?


Ternion is een hybride crypto-uitwisseling met een fiat-gateway en geïntegreerde handelsservices.


De Ternion Exchange is een gereguleerde, gelicenseerde en gecentraliseerde entiteit die crypto naar crypto, fiat naar crypto en crypto naar fiat trading toestaat. In de post ICO-fase wordt de uitwisseling hybride. Het vergemakkelijkt een gedecentraliseerde uitwisseling met een gecentraliseerde centrale.


De betalingsverwerker van Ternion is een betalingsgateway die naar goeddunken van een leverancier kan worden geïmplementeerd en kaarten aan zijn gebruikers verstrekt. De gebruikers kunnen de bankpas ook gebruiken om de leveranciers te betalen. Leveranciers kunnen kiezen voor fiat of cryptocurrency voor de goederen en diensten door de Ternion API in hun betaalmethode te implementeren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de integratie van de Exchange in het systeem.


Het Ternion Liquidity Fund ondersteunt twee bedrijfsmodellen en is de ruggengraat van de Exchange en de betalingsprocessor. Het Fonds is ook verantwoordelijk voor het terugkopen van de tokens met een kwart van de winst van het bedrijf en het verbranden van hen om de inflatie te bestrijden. Het Fonds bewaart ook nog een vierde van de geaccumuleerde fondsen om beschikbare liquiditeit te hebben voor de toekomstige uitbreiding van Ternion wereldwijd.


Waarom Ternion?


Wij als team proberen constant de markt voor te zijn. Onze grenzen verleggen om te bereiken wat de rest alleen maar probeert. Door vertrouwen in ons te stellen, vormt u de toekomst waar we morgen allemaal samen zullen staan.


U kunt hier de eerste ervaring met het uitwisselingsplatform krijgen en zien hoe de eerste versie eruit zal zien. Niet alleen de uitwisseling is comfortabel voor de institutionele spelers, maar het is handig en gemakkelijk voor een van de retailbeleggers, omdat het wordt geleverd met een mobiele platform-app en een webtoepassing.


Ten behoeve van transparantie en betrouwbaarheid ondergaat Ternion jaarlijkse audits om het publiek op de hoogte te houden van toekomstige ontwikkelingen.


We weten dat gedecentraliseerde digitale financiën de toekomst is, maar we begrijpen ook de onvermijdelijke verbinding en waarde die traditionele financiën ons heeft geleerd, de kennis die we vandaag implementeren in de cryptocurrency-ruimte.




Er is een trend in de cryptomarkt die kan worden waargenomen door te kijken naar het handelsvolume van crypto-uitwisselingen. Top drie beurzen op de markt, Bitmex, Okex en Binance, zijn relatief nieuw en bieden geen fiat-to-trading.


Er zijn alleen oude crypto-tot-fiat-uitwisselingen die nog steeds minder handelsvolume hebben dan de nieuwe crypto-crypto-uitwisselingen. Kraken staat bijvoorbeeld op de elfde plaats volgens CoinMarketCap, hoewel het al lang operationeel was vóór de Crypto mega-rally. Alle nieuwe uitwisselingen met het meeste volume bieden geen mogelijkheid om overboekingen in fiat-valuta's te doen, bijvoorbeeld Huobi en Binance. Er is een tekort aan fiat op crypto-uitwisselingen op de markt. En een nieuwe Crypto-naar-Fiat-uitwisseling kan zeker een keerpunt worden voor de markt.




Ternion heeft nu aan het begin van het jaar een cryptobedrijf met bepaalde kenmerken, met de vele en high-current trading cryptomarkten die de markt domineren. partnerschap Ternion Word een van de grote bedrijven die in de toekomst zeer succesvol zal zijn. Handelen in de wereld van cryptocurrency ontsnapte nooit aan de opkomst en ondergang van de schommelingen van de valutadollars en de uitwisseling van munten, dit is een natuurlijk iets dat gevoeld wordt door crypto-handelsbedrijven. Bovendien heeft het bedrijf geen creatief idee dat het systeem investeringen kan weren, natuurlijk is dit een ramp die fataal kan zijn met de vernietiging van het bedrijf. Gedecentraliseerde beleggingsfondsen op het blockchain-platform voor beleggers over de hele wereld zijn een effectieve filosofie die door dit platform wordt geboden. Met de visie en missie van het concept van wederzijds voordeel tussen de projecteigenaar en de tokeneigenaar. Met zoveel markten in de wereld van cryptocurrency dit jaar dat concurrenten van veel bedrijven die handelen of handelen meer unieke functies en creativiteit zouden moeten hebben, zou dit een van de succespunten kunnen zijn die de crypto-trading community kan bereiken.







Probeer als eerste onze beurs in combinatie met het meest high-tech handelsplatform in de markt.


Download de eerste versie van de uitwisseling en kijk welke functies nu beschikbaar zijn. Kies uw besturingssysteem en ga aan de slag. Link








Q1 2018
Exchange-ontwikkeling begint.
Q2 2018
Openbare verkoopprijs. Opstarten van de uitwisseling
Q3 2018
Openbare verkoop
Kwartaal 2018.
Downhill Geopend bergafwaarts Margin introduceert Exchange Trading. Gedecentraliseerde Exchange begint met ontwikkeling. Uitbreiding van de uitbreiding van de liquiditeitsuitwisseling.
Q1 2019
De ontwikkeling van Ternion-betalingen begint. Begin met gedecentraliseerde uitwisselingen. De uitbetalingsbèta is gesloten. Exchange Prime Launch.
Q2 2019
Betalingen starten.

Gedetailleerde informatie:

BTT profila: irawati99
PROFIELLINK: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2076411
telegram: @ irawati99



Komentar

Postingan populer dari blog ini

Ternion Projectとは何ですか ???

TERNION TOKEN

HOMELEND ICO: İpotek CROWDUNDUND PLATFORMU